steun als bedrijf

Word (financieel) partner van Stichting Samenleven met Dementie en help om deze informatieve Dementie Experience te ontwikkelen.
Ons doel is om er – samen met partners – voor te zorgen dat we bezoekers een uniek nationaal platform presenteren, laten zien welke innovaties er zijn en informeren over Nederlandse ontwikkelingen op het gebied van preventie, medicatie, zorg en welzijn voor mensen met dementie.

Partners kunnen gebruikmaken van de experience voor educatieve- en  trainingsdoeleinden. Het kan perfect gecombineerd worden met een bezoek aan de Floriade.

Flora Experience biedt een kwalitatief communicatie instrument om verschillende doelgroepen te bereiken. Door het faciliteren met sprekers, presentatiemogelijkheid op locatie of een bezoek aan de Floriade 2022, kunnen sponsoren impact aanbieden bij verschillende doelgroepen. Dit draagt ook bij aan het imago van het onderwerp en woonzorgroep Flora.

Heb jij interesse? Wij komen graag met jou in contact.
André Phiferons: 06-54220855
Arjen Blankhart: 06-28979777

De expo is tot en met September 2022 gevestigd in Almere, op het Floriade terrein.

Hier bereiken we ruim 2 miljoen mensen en presenteren we ons op een internationaal platform waar alles draait om innovaties en leefomgeving.